INDIJOS FRANKINCENSO- BOSVELIJŲ

Kaina
6.50 €

Detalus prekės aprašymas

INDIJOS FRANKINCENSO- BOSVELIJŲ ( Bot. Boswellia serreta)

Frankincenso medis yra kildinamas iš Viduriniųjų Rytų. Šio medžio žievėje yra padaromi įpjovimai, kuriais teka balzganos augalo sultys, kurios reaguodamos su oru per keletą savaičių virsta kieta derva. Ši medžio derva yra distiliuojama, taip išgaunant frankincenso eterinį aliejų.
Augalo pavadinimas kilo iš prancūziško žodžio "Franc", reiškiančio "prabangus". Iš frankincenso nuo seno yra gaminami smilkalai. Viena iš Trijų Karalių dovanų kūdikėliui Kristui buvo frankincenso (bosvelijų) smilkalai.

Frankincenso eterinis aliejus plačiai naudojamas kosmetikoje dėl odą jauninančių, tonizuojančių, antiuždegiminių, randus mažinančių savybių.

Frankincenso eterinis aliejus puikiai maišosi su:  benzoino, sandalmedžio, levandų, miros, apelsinų, bergamotės, citrinų eteriniais aliejais.

Kiekis :5 ml

Kilmės šalis: Omanas

ATSILIEPIMAI


Atsiliepimai

Duomenys sėkmingai išsiųsti.

Dėkojame, kad rašote mums.

Vardas*:
El. paštas*:
Komentaras* :
Apsaugos kodas* :
Prekių krepšelis
Kiekis: 0 vnt.
Kaina: 0 Eur
Akcijos Naujienos Naujienų prenumerata Dovanų kuponai Pirkimo sąlygos Konkursai Sekite mus

PRISTATYMO BŪDAI

• AB Lietuvos paštas - 2,03 €. Pristatymas per 2-3 d.d. į pašto skyrių*
Kurjeriu - 3,48 €. Pristatymas per 2-3 d.d.*
LP Express paštomatai - 2,20 €. Pristatymas per 1-3 d.d.*

* nuo išsiuntimo dienos

Perkant prekių virš 29

€,
pristatymas per LP Express paštomatus nemokamas.



Populiariausios